Sări la conţinut

голосуй за фригэруй (rezumat)

noiembrie 16, 2011

Pe 15 noiembrie (remember, remember the 15th of november) totul s-a început, și deja 600 au pus attending și Filat știe și el despre asta. A apărut și pe Unimedia și pe Publika. Mie cel mai mult mi-au plăcut ideile cu a fi observator în pădure și exit-poll-uri la ieșirea din pădure.

În rest multe buline colorate tot Facebook-ul, cum zicea o dată Mardare: ”ce îi trebuie omului să fie fericit? o dungă colorată!”

Despre ce anume e evenimentul IDITE NAHUI PARTY vedeți voi singuri, eu doar o să vă arăt ce mi-a plăcut mie să citesc din toate literele din eveniment:

(Eugenia Boldescu): ”Luați vă rog pe Dumitru Pogolsa de la mine de pe wall, că amuș o să mă convingă să votez”

(Rijik Olga Ryjyk): ” Parc tot am citit deci. shashlyl la sare și piper. shashlykul de beton! și vreu să fiu observator în pădure”

(Daniela Lisnic): ” Slava, a Slava, poate aduci iar coliba pe PMAN????”

(Eugen Comendant): ”Sunt momente importante in istoria Moldovei, va rog, nu va luati dupa vorba multimii, aveti propriul cap pe umeri, si aduceti-va aportul pentru un viitor mai bun.”

(Eugenia Boldescu): ”STRIGĂTOR LA CER!!!??? SHASHLÎC ÎN MIJLOCUL POSTULUI, DE CE TACE MITROPOLIA!!!!”

(Lu Tenco):  ”EU NU VIN LA SASLYK PINA NU SCOATETI TOTI MASONII DIN ADMINISTRATEIA EVENEMENTULUI!!!! AJUNGE CAT AM SUFERIT IN SPATELE!!!! DADA LA TINE MA REFER VEOREL MARDARE SI CONSTANTIN BUNESCU!!!”

”NU STRIGA LA MINE CA NU NEAM JUCAT INTRO LOJĂ!!!!!!”

(Gabi Covblic): ”Tineri, nu va prostiti. Aestea sunt tehnologiile masonilor – sa tergiverseze si sa induca in erori, sa politizeze, sa musamalizeze pana vom obosi si vom deveni INDIFERENTI. Atunci ei isi vor face treaba si ne vom pomeni cu un presedinte mason.”

(Andrian Gav): ”matincă oameni din federația rusă încep a adera”

(Victor Bunescu Constantin): ”Vadim Vasiliev spune ca e: ii ahuitelinia sa traiesti intr-o tara in care po bredu poti sa talknesti un marazm dimineata si diseara primul ministru sa vorbeasca despre asta.”

(Artur Pirajkov): ”da stii chiar ii o idee buna ca campania sa fie impartita in mai multe locuri unde ,,SCUMPII ” nostri alesi ai poporului isi au interese , NOBIL , CODRU , Cladirea vis-a-vis de Moldtelecom ce ii apartine premierului nostru , in fata sediilor victoriabank , fin con bank , pe la statiile petrom 🙂 si asa mai departe , doar ca pentru asta ar trebui multa lume , dar ar fi ceva rasunator . Daca politia se leaga de noi le dam o bucata de carne si ne-am lamurit cu ei , caci politia noastra este foarte flaminda”

(Pavel Suruceanu): ”Asta cred ca face parte din programul de integrare europeana a lui Filat!!!!!!! ca observ pe aici doar activisti din PLdm care promoveaza ideia intens..”

(Eugeniu Luchianiuc): ”nu știu cum tu, dar eu încep a primi plăcere deja…”  ”hai să analizăm. propui Reședința de Stat sau Palatul Republicii? De care ceai vom servi?”

(Maia Vistericeanu): ”Vlad Filat a declarat acum la Fabrika ca vrea sa se alature campaniei :)”

(Dragoș Galbur): ”Eu prim-ministru aș putea să devin, Filat – stomatolog, niciodată !”

(Katyusha End Voldemar):  ”Eugen Luchianiuc, Dinu Castravet, Corneliu Gandrabur, Dinu Armasu, Vlada Ciobanu, Viorel Mardare – GANDONI! is prezervative TATZI! vb lu dmn. Sirbu” (Gurdilă, sorry, treb să te revolți)

(Estanislao del Zv): ”ooo glamurnye kiski deja iau parte la noul trend.”

(Constantin Dolghier): ”ne-o spalit oamenii. Viorel Mardare, eu zic sa cerem de la Filat si o puteovka la Hawaii pe langa bani, ca se ingroasa treaba. Eu refuz sa rusific Basarabia pe frig! Eu cer frigarui la caldura!!!!!!!”

(Alex Amadeus): ”Acei care nu participa la alegeri n-au dreptul la critica.Eu am copiat toata lista,sa vad unul dupa asta cacritica :)”

–       Geta Bagheta pontu? 🙂 tot nica bun n-a sa iasa.  

–       Evelin Basarab carne si bere o sa fie 🙂

(Eugeniu Luchianiuc): ”fac frigărui în ziua alegerilor decin sunt sexy…”

(George Iosip): ”Oooo, da. În sfârșit o sa mă hranească cineva. De cate ori mă duc pe la zacazuri de astea – reportaje gen cum se odinește lumea în week-end, la un grătar, iarbă verde, iarbă neagră, nimeni, blea, n-a îndrăznit să-mi zică – na, George, o bucată de carne, că poate nu ai mâncat nimic azi. NIMENI. Iaca amu măcar voi o să mă hrăniți și adăpați cum se cuvine.”

(Marian Manic): ”nu itneleg insa de ce Publika a schimbat denumirea acestei activitati din „IDITE NAHUI PARTY” in „Duceţi-vă dracului party”…”
 ”taks, patani cine aici e responsabil de copyright-uri ian lamuritiva cu publika ca ei sa nu denatureze intentiile adevarate ale acestui grup!!!”

(Vadim Vasiliev): ”голосуй за фригэруй”

(Vlada Ciobanu): ”bun, in caz ca vin 10,000 si iar arde ceva, sa fie clar cine-i de vina.” (ca răspuns la un articol de pe publika)

Christina Crawford: nu uitaţi să strîngeţi gunoiul din urmă 😛 

Vlada Ciobanu: hai moldova o sa stranga!

(Lidia Feghiu): ”OCCUPY THE WOODS!!!!!!!!”

(Dima Grati): ”Trebu de angajat vreo cantoră să facă exit poll la ieşirile din păduri…”

(Vlada Ciobanu): ”Am trimis invite lui Adrian Ursu. Cu muzică o să fie mai vesel.”

(Dumitru Brinzan):  ”Frigărui pentru Africa!”

(Victor Bunescu Constantin):  ‎”Viorele, mai serios, mai serios. Tu doar stii cata pregatire necesita un shashlyciok normal. La magazin, in beci, cumatru de sunat, blea am uitat salfetcile, carbune, solutie de aprins focul.”

(Dumitru Brinzan): ”Focuri multe şi mici la ambasadele şi secţiile consulare din toată lumea 🙂 Lasă presa internaţională să ghicească ce se întîmplă :)”

(Elena Zgardan): ‎””apasă pe Viorel” din attending list și fă promote as administartor :). Imi pare ca așa.”

2 comentarii leave one →
  1. noiembrie 16, 2011 17:07

    ăto ia ăto ia:))
    votaţi Marganţovka, promit portocale de anu nou!

Trackbacks

  1. голосуй за фригэруй (replici memorabile) « VOXPUBLIKA | Platforma de comentarii, bloguri si analize a Publika.md

Butterfly sharing is caring