Sări la conţinut

[Pentru bărbați]: Semnificația viselor ce includ sâni!

ianuarie 7, 2012

Mie îmi plac sânii, îmi place să mă uit în decolteuri. Se spune că sunt câteva lucruri la care ai putea să te uiți veșnic: focul cum arde, apa cum curge și părerea mea cât de frumoși pot fi sânii.

Dacă aș întreba fetele de ce la băieți le plac sânii, majoritatea ar spune că sunt obsedați sexual și că ne trebuie sex numaidecât. Ieri, Vadim, mi povestea că a visat niște sâni mari, rotunzi și nu știa ce înseamnă așa că am făcut un pic de cercetare despre ce înseamnă să visezi sâni și ce înseamnă pentru bărbați sânii în general.

Booooobs

Sânii pentru bărbați înseamnă confort și sentimentul de a te afla într-o atmosferă drăgăstoasă și calmitate. Freud spune că astfel bărbații fac legătura cu copilul din el, Freud îi spune Oral Fixation (Shakira are un album cu numele ăsta). De aici apare și obsesia femeilor pentru sâni și a bărbaților tot. În subconștient sânii mai mari înseamnă vor oferi viitorului copil o siguranță mai mare, iar bărbații deși deja sunt adulți păstrează obișnuința și încercarea de a fi mereu în jurul lor.

Cu cât un bărbat se simte mai atras de sâni cu atât a avut o relație mai frumoasă cu mama sa în copilărie cât și acum. Sau viceversa, lipsa dragostei de mamă, și de aici nevoia de a avea ceva ce nu avuse în copilărie, oricum sânii aruncă bărbații spre extreme.

Sânii în jurul lumii

Pentru evrei sânii înseamnă măsură și protecție. Sânul stâng este imaginea Soarelui, iar cel drept – al Lunii.

Pentru arabi sânul este însuși imaginea femeii. Iar la români sânul nu este un simbol tocmai benefic, însemnând rușine.

Sânii în vis

Dacă un bărbat visează sânii unei femei înseamnă că va avea parte de surprize, fericire și dragoste. De asemenea dacă visezi sâni înseamnă că te simți vulnerabil și ai nevoie de grijă, te simți copleșit de responsabilități, și într-un fel sau altul o chemi pe mama ta în ajutor. Dacă cineva din prietene îți arată sânii într-un vis înseamnă că trebuie să-ți folosești abilitățile de leadership in social settings.

Sânii cu sfârcuri mari înseamnă că vei avea câștig mai ales pe plan material.

Dacă visezi că ești înconjurat de sâni înseamnă că ceea de ce ai nevoie ai în abundență.

Dacă un bărbat se visează pe el cu sâni, aceasta înseamnă că acesta are o latură feminină ce o inhibă, acesta se simte mai mult matern decât patern și are o grijă deosebită față de copii.

Sânii frumoși, opulenți înseamnă oferirea sau refuzul intimității, în majoritatea cazurilor pentru bărbați înseamnă refuzul în viața reală.

Sânii răniți, zgâriați este o avertizare tristă ce ține de copii, doliu sau sterilitate.

Dacă visezi sâni mici, înseamnă sărăcie, iritație sau boli.

Dacă visezi sâni de bărbați aceasta înseamnă gelozie, dar în același timp câștig bun și sănătate.

Dacă visezi despre proprii sâni că sunt mari și tari, înseamnă de asemenea  sărăcie.

Dacă visezi o mamă care își alăptează copilul înseamnă fericire în relație și confort acasă.

O femeie care atârnă de un sân înseamnă infidelitate și probabilitatea de a avea un copil nedorit.

Dacă visezi implanturi înseamnă că cineva profită de natura ta iubitoare.

Vise cu sâni bătrâni înseamnă dezamăgire în dragoste.

În islam, dacă visezi sâni care atârnă până la buric și ești copil înseamnă că vei muri iar dacă ești adult, mânia lui Dumnezeu se va abate asupra ta. Totuși sânii lăsați semnifică stingerea unui sentiment profund.

Dacă visați că partenera se uită la sânii voștri sau cineva care vă place în curând veți avea relații mult mai apropiate ca în prezent. Dacă visați că vă dezgoliți proprii sâni, în decurs de 38 zile veți primi la voi în casă o necunoscută.

În rest sânii semnifică soartă dar în același timp și dorință sexuală și viitor. Așa că aveți grijă ce visați. Dar să vă uitați se poate.

Vise plăcute și 99 feluri în care puteți numi sânii. Mie îmi place totuși să-i numesc sâni.

 

 

 

8 comentarii leave one →
 1. Andrey's Live Travel Journal permalink
  ianuarie 7, 2012 15:31

  its difficult to think when you have a boob in your hand…..great meditation techique. 🙂

  • ianuarie 7, 2012 21:18

   Cum acolo la tine îs booobsurile:)?

 2. ianuarie 7, 2012 17:33

  Eu cred că totul e cu mult mai simplu) Cei care visează sâni – se gîndesc mult la sâni. Eu cred că e de vină insuficienţa vieţii sexuale normale…

  • ianuarie 7, 2012 21:20

   Nu cred:) cei care au insuficiență nu se gândesc la boobs:)

 3. Melly permalink
  ianuarie 9, 2012 12:07

  Incă nu am întâlnit un bărbat căruia să nu îi placă sânii :D.
  În ceea ce privește semnificația acestora în vise consider că subconștientul își spune cuvântul 😛 adică ceea ce visezi nu este nimic mai mult decât ceea ce te impresionează când ești treaz și reprimi trăirile ca apoi acestea să se „răzbune” în vise când persoana este mult mai vulnerabilă 😉

  Indiferent cât de mult îți plac sânii (și nu am nimic de obiectat) te rog totuși să privești persoanele în ochii în timpul conversațiilor ;).. crede-mă că este spre binele tău 😀

  kisses&hugs my B

  • ianuarie 9, 2012 14:26

   Despre reprimare ai foarte mare dreptate:) Și apoi sunt unele conversații ce necesită privirea în decolteu, altele ce nu:) dar cum mai spuneam trebuie să fim flexibili:)

   Huuuugs :*

 4. Adrian permalink
  ianuarie 28, 2016 02:14

  inainte cu 1 saptamana aproximativ de a fi cu fata respectiva am visat ca avea 6 sani ca i iesea din piele(burta,abdomen) pe rand ce inseamna asta? multumesc si apreciez orice efort al vostru pt a-mi raspunde la intrebare…

Trackbacks

 1. neK's blog

Butterfly sharing is caring

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: