Sări la conţinut

Miss Roșcată!

noiembrie 26, 2010

Da, admit sunt fanul numărul 1 a Brunetelor crețoase. După statistici Blondele cu ochi albaștri sunt visate de către toți. Și mereu e acest versus între Brunete și Blonde. Dar cum rămâne cu Roșcatele?

Nu știu dacă știați dar doar 4% din populația Europei sunt Roșcați și aceștia în majoritatea sunt în Scoția și sunt băieți. Așa că să ne gândim fete frumoase, deștepte și cu carismă Roșcate sunt greu de găsit.

Persoanele cu părul roșcat au o sensibilitate diferită decât oamenii cu care culori ale părului. Studiile au demostrat că acestea sunt mai sensibile la căldură dar mai tari la electricitate. De asemenea acestea au nevoie de doze mărite de anestezie.

Roșcatele au fost menționate de bine și în Catcher în the Rye ( CUCii știu de ce).

Sandro Botticelli în faimosul să tablou Nașterea lui Venus, o vedea pe Venus ca roșcată. Apoi și alți pictori cu simț estectic au văzut frumusețe în părul roșcat, de ex. Titian, Modigliani, sau Gustav Klimt.

Unele tablouri ale Mariei Magdalena o prezită ca roșcată, de asemenea zeul Thor, era Roșcat!

Și ca să știți în primul week-end din septembrie în orașul Breda din Olanda se organizează festivalul Redheadday!

Uitându-mă la acestea și urmărind și concursul Miss Facebook Moldova 2010, mă gândesc de ce Miss de anul ăsta să nu fie o Roșcată? Mai ales că reprezentanta e o fată cu carismă, deșteaptă, frumoasă și creativă. Și răspunsurile de la proba cu întrebările sunt foarte ingenioase (Le citiți mai jos). Apoi și vine la Free Hugs și Schimb de cărți, ce poate fi mai fluffy și mai pe măsura pentru o Miss decât atât?

Așa că tadadadam dadam, Acasă la Fluturaș o prezintă pe Laura Bodorin, și o recomandă!

Intrați aici pe pagina Miss Moldova, puneții un Like și susțineți fetele frumoase de la noi. Acum în special Roșcatele.

1. Bărbații nu se căsătoresc cu femei perfecte. Ei se căsătoresc cu femei pur și simplu cu femei! Pentru că femeia este cea care își tocește personalitatea, inhibă dorințele și tolerează schimbarea pentru a deveni perfectă …pentru a deveni idealul lui!

2.Cum o femeie își poate da seama că își pierde timpul într-o relație?
Într-o relație timpul nu se pierde… el se consumă, și face loc pentru următoarea relație. O femeie realizează că relația s-a consumat în momentul când așteptările ei nu s-au adeverit și în momentul când dăruirea de sine a fost zadarnică! (vorbind despre starea spirituală)
Relația se consumă și atunci când bărbatul rămâne fără bani ;) )) viagra unfortunately nu-l mai salveaza, iar amanta se adeverește a fi travestit… și de toate astea află EA!=)))

3. Care varianta de mai jos ai alege (argumentează):
a) un inel de logodnă din partea unui bărbat pe care îl iubești dar e plictisitor în pat și nici nu face eforturi;
b) prelungirea celibatului, cu toată gama de aventuri, dar fără garanție de o eventuală logodnă

3.a) un inel de logodnă din partea unui barbat pe care îl iubești dar e plictisitor în pat și nici nu face eforturi, dar varianta B nu are mai puține avantaje …so plictisitor în pat?Argumentarea mea poate fi una extrem de banală din cauza unor mici “principii” să le spunem… păi bărbatul are nevoie de motivație …că să facă eforturi, ne mai îmbrăcăm și noi în BEE costume, Edward din Twilight =)))),Mrs.Locotenent Major …sau facem niște roleplaying games…și totul se rezolvă ))

4. Ce solutie vei gasi în cazul în care îți dai seama că nu ai plăcere la pat cu barbatul care construiește o relație serioasă cu tine?
Aww Soacra Mica mi se epuizează ideile în așa domeniu…:)))))) Plăcerea trupească (sexuală) poate fi înlocuită cu mâncatul ciocolatei …ne ramâne să mâncăm ciocolată până mai punem vreo 5 kg pe noi și atunci bărbatul dacă într-adevăr vrea o relație serioasă, nu-i rămâne decât să ne ajute să le dăm jos :)

5. Ce carte te-a influențat cel mai mult? De ce?
Este o carte chiar recent citită “Amantele” de Elfriede Jelinek… este o carte dură, total opusă romantismului, o carte în care femeia nu este întruchiparea frumuseții ci o masă brută, o carte în care femeia nu are idei, opinii nu are cuvânt ci doar lucrul în fabrica și speranța la ceva mai bun decât atât.

miss-moldova.eu

Și amu pentru un mood mai bun un cântecel Laura.

6 comentarii leave one →
  1. Andrei Fornea permalink
    noiembrie 27, 2010 22:17

    Daca recomanda Alex Lebedev, mergem ca merita 🙂

    • alex permalink*
      noiembrie 27, 2010 22:21

      Place cum gândești!!!

  2. Andrei Fornea permalink
    noiembrie 27, 2010 22:33

    Daca tot ai devenit credibil, numai follow de la mine 🙂

    • alex permalink*
      noiembrie 27, 2010 23:34

      Sh eu te follow tot:)

  3. Andrei Fornea permalink
    noiembrie 28, 2010 02:10

    🙂

  4. iluzia permalink
    septembrie 2, 2012 00:45

    ce diskutie sweet

Butterfly sharing is caring