Skip to content

Angela Gonța este însărcinată și va avea o fetiță cu numele Alexandra

decembrie 29, 2013

Potrivit revistei ”Star”, vedeta de la PROTV Chișinău, Angela Gonța, este însărcinată și în 2014 va aduce pe lume o fetiță.

Acesta va fi al treilea copil a lui Vlad Filat, primii doi din căsătoria cu Sanda Filat, sunt Luca și Iustina.

Medici de înalt renume au confirmat bucuria celor doi, Angela și Vlad, pe 25 decembrie, oferindu-le un cadou neașteptat, dar dorit.

Angela Gonța PC: Adevărul

Angela Gonța PC: Adevărul

Comentatorii politici în cadrul ediției de vineri de la emisiunea ”Vreau să știu”, au spus că știrea asta aduce campania electorală mai aproape, și că nunta oficială dintre cei doi, va fi anticipată, și cel mai probabil se va organiza pe 24 februarie (de Dragobete), acesta fiind o sărbătoare asupra căreia românii de pretutindeni, inclusiv moldovenii trebuie să reatragă atenția.

Surse din interiorul cuplului spun că numele ales, care îl va purta fetița, este ales simbolic și că ea va fi apărătoarea oamenilor, adică a tuturor moldovenilor care merg înainte și nu înapoi. De asemenea s-a declarat că acest nume nu are nicio legătură cu fosta soție a lui Vlad Filat, Sanda Filat, și că alegerea acestuia este o pură coincidență.

Sanda Filat într-un comentariu pe Facebook a declarat că aceasta nu va participa la ceremonia de creștinizare, adică botez, a fetiței, însă nu exclude faptul că ar putea să-i trimită un cadou.

Reamintim că recent, Vlad Filat și Angela Gonța au făcut publică relația lor, iar Angela a părăsit pupitrul de știri de la PROTV cu lacrimi în ochi, acum așteptăm lacrimile de atunci când Angela va deveni pentru prima dată mamă, lucru considerat cel mai important în viața unei femei.

collage18

***

Acest articol este un pamflet și rog să fie considerat ca atare.

***

Iaca eu mă gândesc că există foarte multă informație nefolositoare și neadevărată în jur, lucru de care am dat și azi cu știrea precum Kate Middleton va deveni mămică pentru a doua oară. Deoarece pe de o parte am considerat-o normală pe de alta am făcut un mic de cercetare și am găsit surse care în diferite feluri considerau asta adevărat.

Astfel dacă scrii pe google că este vei găsi toate sursele care indică că este, dacă scrii că nu este, atunci vei găsi știrile în care nu este.

De ex, la asta cu Angela Gonța, toți se așteaptă la asta, și când va apărea un zvon, acesta se va multiplifica foarte repede. Și aici eu mă gândesc cum poți de fapt să știi exact ce este și ce nu este. Să verifici de la prima sursă? Însă de obicei în presă, jurnaliștii care sunt prieteni cu persoane publice nu prea scriu despre ce nu este adevărat sau dacă este adevărat preferă să dea știrea altcuiva sau să o scrie fără nume. Dar să verifici de ex de la prima sursă la politicieni, toți ofițerii de presă însă vor infirma lucrurile, deși unele ar putea fi adevărate.

De asemenea cred că e mai ușor a scrie lucruri neadevărate decât adevărate.

De ex. din 400 de zvonuri care apar, dacă după asta 10 vor fi adevărate, impactul mediatic a celor 10 va fi mai mare decât a celor 390. Deoarece se va spune, am zis, noi, iaca noi știam (fix cum și cu știrea cu Angela Gonța și Vlad Filat).

Asta ce înseamnă? Că trebuie să ne așteptăm că ne îndreptăm spre adevăruri imaginare și să filtrăm lucrurile care apar, însă cum? Persoane din media care zilnic văd și lucruri faine și lucruri neadevărate din când în când cad pradă unor zvonuri.

Acesta e un lucru la care reflectez pentru #diez pentru 2014. Lucru care trebuie învățat, și să nu mai călcăm pe lucruri anapoda.

Reclame
No comments yet

Butterfly sharing is caring

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: