Skip to content

#2 Lord of the Brățări: Cele 2 turnuri

aprilie 26, 2012

Mie tare plac brățările pentru că ele îmi aduc aminte de locuri, oameni și lucruri. Iar oamenilor le aduc aminte de mine. Și oriunde s-ar duce ei și dacă găsesc vreo brățară mi-o aduc mie. Eu n-o să le pun pe frigider dar o să le port pe mâini iar când cineva mă va întreba dar ce înseamnă una din ele, eu cu plăcere le voi povesti istorioara brățării mele.

Data trecută vă spuneam că am în jurul la 50 brățări, timpul a mai trecut de atunci și acum am 72 diferite (vreo 100 cu dubluri, dar dublurile îs importante atunci când ele se rod sau din greșeală se rup). 72 dar sunt mai colorate și mai frumoase. Păunii când caută să se împerecheze apu îs tare colorați iar mie uneori brățările mă ajută să încep vreo discuție cu cineva pe care nu-i știu.

Laitmotivul brățărilor mele de anul acesta au fost călătoriile. Și cam astea sunt colecțiile mele, dacă aveți una-două nu vă sfiiți și share-uiți.

Colecția Carieră în IT

Acesta sunt cele mai noi brățări, și ele sunt speciale pentru mine deoarece sunt primele brățări la care particip la brainstorming pentru textul de pe ele. Preferata mea e iStudent, pentru că mă simt student dar pentru că e unica cafenie care o am.

Așa că dacă vreți să purtați vreo una din ele îmi spuneți și eu pot să vă fac rost.

Colecția Locuri unde am fost

Din aprilie anul trecut până acum am fost în 4 țări în care nu am mai fost: Polonia, Serbia, Finlanda și Germania și nu am putut să nu-mi înscriu amintirile acestor locuri în brățările pe care le am pe mână. Brățara cu Germania va fi pe mână când voi ține cu Germania la euro și cu Bayern în finala Champions league.

Brățara din Serbia am obținut-o cu peripeții, a trebuit să schimb alte 2 brățări pe ea cu un băiat care inspirat de mine și 3 brățări care le avea mi-a promis că data viitoare când mă va vedea va avea mai multe.

Brățările Polonia, Finlanda și Germania au costat cam scumpușor, eu renunțat la 3 mese pentru ele. Iaca ce nu fac oamenii pentru amintiri.

Colecția Oameni unde au fost și mi-au adus brățări

Aici sunt oameni tare dragi mie. Nastia când a fost în decembrie în Polonia mi-a adus brățara cu Gdansk care e tare țeațea și acum am un motiv să mă duc acolo.

Brățara cu I love Russia mi-a adus-o Zina din Moscova, și chiar nu mii rușine să o port pentru că ea îmi amintește de Dj Zaia.

Brățara roz e din Ucraina, pe ea scrie să rămânem oameni, mi-au dat-o norvegienii care au fost vara în Moldova și eu le-am fost ghid, ei au scos-o de undeva de prin Ucraina și deși eu fusei de multe ori pe acolo și în Odessa și în Kiev nu am găsit nici o brățară.

Brățara albă, mi-a adus-o Aladușca din Londra, ea e pentru oamenii ce au aplicat să fie voluntari la olimpiada de anul acesta, deci nu tare mulți moldoveni au așa brățară, eu mă simt unic și irepetabil și special.

Brățări frumoase

Brățara cu Gemeni am găsit-o în Hunedoara când am fost vara trecută și ea strălucește în întuneric. Și mai am una care strălucește, așa încât noapte dacă mă trezesc mereu văd unde-s mâinile mele.

Acestea eu le numesc brățări colorate una din vreo 5 culori mi-o dat-o o fată ce a venit o dată la Papergirl și dacă ea acu citește asta, mulțumesc tare mult

Brățara cu culorile Germaniei e de la Arina, deși eu v-am mai arătat-o mie tare îmi place, iar pe cealaltă colorată scrie Walking with Jesus, să nu spuneți că nu am brățări creștine, ea e de la Cristina.

Brățara asta violetă o am de la 4 iulie 2011, și mi-a dat-o Alexandrina atunci când făceam planuri cu chitara, și ea acum îmi aduce aminte că eu treb să ies la ceai cu Alex, deci Alex ce spui?

Pe ea scrie Never again genocide, și e pentru oamenii din Rwanda.

Colecția Cadouri

Aici intră diferite brățări ca tematică dar care mi-au fost oferite cadouri. Și 2 din ele mi le-a adus Nati, mulțumesc tare-tare-tare mult. Asta galbenă cu Sea life și nu știu cum îmi aduce aminte de aquarium-ul din Chicago. Iar cea cu Good Luck mă face să vreau în Irlanda și ea e cea ce strălucește în întuneric

Brățara cu Beșiktaș am luat-o de la Nuno, un portughez care a participat la Global Village și și-a spălat pașaportul. Eu nu țin cu Beșiktaș dar îmi aduce aminte de timpurile de început când mă uitam la fotbal, atunci când cineva auzea Ronaldo era Ronaldo acela cu ciupcic.

Iar brățara Gândește Liber mi-a dat-o Speranța și eu încerc să gândesc afară din corobșică și în corobșică așa cum mă simt eu și desigur îmi aduce aminte de Speranța și tot ce e legat de Speranța.

Cum vă pare colecția mea?

Și dacă aveți ceva întrebări la mine, de ex. dacă eu dorm cu ele, dacă eu mă spăl cu ele, dacă fac sex cu ele pe mâini, sunt mereu bine-venite.

Unii au tatuaje, alții au cercei, ceilalți au frigidere pline de magnete, iar eu am brățări.

Reclame
16 comentarii leave one →
 1. aprilie 26, 2012 11:09

  faci sex CU ELE? :O :O
  încearcă fetiţele

 2. aprilie 26, 2012 19:01

  da da.. eu am frigider plin cu magnete! ❤

 3. aprilie 26, 2012 20:08

  wow,sunt surprins,like.Eu mi-am cumpărat în Africa,cusute din piele,ciotkie

 4. mai 1, 2012 13:28

  Vrem si noi sa trimitem bratari pentru colectia ta inedita, Alex! 🙂
  O adresa? Un telefon? Un email, te rog?

 5. mai 1, 2012 23:41

  L-am notat, multumesc. Poti face „abracadabra…” ca sa dispara de aici, daca vrei. 😉
  Pe curand!!

  • mai 1, 2012 23:59

   e ok:) nr de telefon e și în Curtea Vieții, așa că nu e nici o problemă:) și mulțumesc:)

Butterfly sharing is caring

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: