Skip to content

Nastia Pociumban

octombrie 14, 2011

Noi mereu căutăm criterii după care întâlnim oamenii. Unii beau bere numai cu intelectuali pentru că cred că așa vor găsi pe cineva mai aproape de suflet – intelectual. Cineva se duce la party-uri, doar să găsească persoane pentru aventuri, alții se duc la concerte rock pentru a găsi oameni care tot ascultă rock. Așa bazându-ne pe experiențele noastre anterioare încercăm să ne planificăm experiențele noastre următoare, dar totuși, cum ar fi să trăiești experiențele în paranteze.

Principiul ăsta m-a învățat Nastia, să încerci să faci abstracție de tot ce știi pentru a te bucura de ce ai acum. Pentru a putea face ceea ce inima ta simte, pentru a simți chiar dacă toate alarmele și sistemele de securitate internă se aprind și urlă.

Nastia și Namaste

Eu prima dată țin minte că am văzuto pe Nastia, în 2010, în august la Noaptea Devoratorilor de Publicitate, organizată de către Chișington, adică al de Bordea, Tarlev și Stipanov. Tot atunci i-am dat accept lu Cember pe Facebook după vreo 4 luni cât a stat în pending. Și totuși pentru mine mult timp asta era un lider foarte rigid și serios, cel puțin așa mi se părea pe poze. Și cum nu interacționasem în nici un fel, așa și rămânea a fi.

Pe urmă eu prin martie am început să umblu la Yoga, și prin aprilie a venit și Nastia, și eu mă bucuram să văd o față care o știam de dinainte. Apoi, nu știu cum, am început să vorbim. Să planificăm și să ne spunem chestiuțe.

Știți, uneori poți să cunoști pe cineva ani de zile și tot să nu ai încrederea să-i spui lucruri mai apropiate, iar pe altele când le descoperi, simți să poți să ai încredere întru totu. Mai știu că de multe ori așa risc, dar prin asta și se leagă prietenii strânse. Prin riscul de a fi dezamăgit și trădat. Să joci pe partea sigură nu poți, pentru că mai devreme sau mai târziu tot ajungi să nu ai cui spune ce ai pe suflet.

Nastia mi povestea că în primăvară, cred că, când era l-a UpGreat acolo erau toți frații la oamenii un pic mai mari, al de fratele ei, Victor al meu, fratele lui Stipanov, etc. Și da, Nastia e din AIESEC, și ea e foarte bravo, mai ales că și echipa acolo e tare țeațea. Și acum Nastia s-a întors cu Cember din Italia, pe care au umblato în lung și-n lat.

Mie îmi place la Nastia că are sufletul deschis spre aventură, spre adrenalină, spre a încerca lucrurile oricât de imprevizibile nu ar fi. Ea ar putea să-și ia rucsacu și să se pornească cu autostopul undeva, fără a se plânge de lucruri de comoditate și chestii.

Îmi place că încearcă să vadă lucrurile dintr-un alt punct și în același timp să asculte inima ce-i zice. Și chiar dacă teoretic a ajuns la limită, ea știe cum să o împingă mai în colo și să mai bage lucruri.

Îmi place să vorbesc cu ea, deoarece după ce vorbesc cu ea, am sentimentul ăsta că totuși lucrurile se vor rezolva. Și eu mă liniștesc. Și orice eu i-aș spune, Nastia încearcă să mă înțeleagă fără a sări să-mi spună că eu greșesc și că ar fi trebuit să fac altfel, sau unele lucruri sunt cu totul inapropriate. Dar așa sunt eu, și mie îmi place când oamenii nu încearcă să mă schimbe. Eu dacă voi vrea să mă schimb pentru cineva o voi face voluntar din proprie inițiativă (sau cel puțin voi avea sentimentu că e inițiativa mea).

Apoi Nastia știe filme interesante și postează cântece frumoase și iubește marea. Iubește să se uite în sus și să se lase privită de stele (și de extratereștri). Nastia a fost și în Polonia, și totuși nu a încercat citronuffka. Nastia bea ceai la Noroc Volosatâi și îi place ceaiul de romaniță. Și îi place de asemenea ciocolata, oricare, ciocolată să fie.

Nastia acum învață la Universitatea Academiei de Științe, așa by chance, fusese cam neplanificat și unul din lucrurile importante zic eu pentru mine. Nastia îi născută pe 27. 27 Noiembrie. Așa că țineți minte această dată. În caz în care Nastia își ascunde ziua de naștere de pe Facebook, dar nu cred că o va putea ascunde de pe Google. Așa că puneți-vă în calendar și felicitați-o.

Nastia a fost și la Papergirl, la început cu un soare de copil, apoi a decis să o ia și pe Cember. A fost și a desenat pe ecobags. Țeațea. Chiar la ea în CV scrie că e pasionată de desen și origami (Google tăt știe).

O dată, dimineața, eu m-am dus la stomatolog iar Nastia să facă Yoga în parc dimineața. Atunci a plouat și Nastia mi-a povestit că e tare plăcut sentimentul când te unești cu fenomene ale naturii. Eu zic că e plăcut să te unești cu oricare fenomene care te fac fericit și te liniștesc. Pentru mine, unul din aceste e Familia mea 27. Și eu mă bucur că Nastia face parte din ea.

Îmbrățișări și teatru.

PPS: Noi nu avem nici o fotcă comună.

Reclame
3 comentarii leave one →
 1. octombrie 14, 2011 14:56

  Tăt Nastia face alături de Cember… nu absolut tot 😀

  • octombrie 14, 2011 15:25

   Numaiesti, asta tu te ții de dânsa 😛

 2. frida permalink
  noiembrie 27, 2012 00:57

  fain

Butterfly sharing is caring

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: