Skip to content

Appless

Octombrie 6, 2011

Mereu mă face să zâmbesc fraza din Forrest Gump: ”Fruktovâi bizness”. Cică în asta a investit Capitan Dan banii obținuți din crevete.

Sunt sigur că toți au văzut discursul lui Steve Jobs din 2005, de la Standford, dacă nu l-ați văzut, azi precis îl veți vedea iar bucățele din discursul acela vor fi pe statuturile tuturor.

Acum cred, că dacă Steve ar ține același discurs, ar adăuga o a patra istorioară. Și anume: My death was the best thing that happend to me.

Deoarece, dacă până acum Steve a schimbat de câteva ori cursul tehnologic al planenei, acum nu o va face doar tehnologic, dar și spiritual. De ce? Deoarece fiecare avem de învățat de la el. Indiferent dacă avem Mac sau Windows. Suntem proromâni sau proruși. Albi, negri, cu buline.

Steve a fost cel care ne-a băgat i-ul în fața la toate cuvintele. Și el e cel ce a iubit viața, nu pentru că a fost de succes, dar pentru că a trăit tot felul de sentimente și realități. A rămas fidel la ceea ce el vrea și a iubit ceea ce a vrut el să iubească.

Azi, mâine, poimâine se va face tare mult tam-tam atât pe facebook, între oameni și în media. Apoi toți se vor liniști și vor merge mai departe, de ce? Pentru că asta și Steve a făcut-o.

Mie îmi pare rău, și chiar consider ziua de azi, una tristă. O zi în care nu poți să nu te gândești la viața ta și ce faci tu cu ea. Azi mulți vor încerca să facă schimbări, azi mulți vor avea atitudini bruște și radical imprevizibile.

Iar aceasta poate fi efectul doar unui Mare Om. Un om care a schimbat conceptul biblic de măr, al păcatului, într-unul al inovației și a dragostei.

Ecce Homo!

Și am un mare respect pentru oamenii ce au decis azi să-l onoreze pe Steve.

iRespect. și Steve Jobs have a nice tRIP to iCloud (vorba lui Luchianiuc)

Anunțuri
4 comentarii leave one →
 1. Cantemir permalink
  Octombrie 6, 2011 19:37

  A murit de cel mai parsiv cancer de pe lumea asta:
  http://camarasdelumini.wordpress.com/2011/10/06/cel-mai-parsiv-cancer/

 2. Octombrie 9, 2011 19:56

  Pacat, acest om merita o soarta mai buna. Moartea nu iarta geniile, miliardarii si pe noi oamenii de rind. Dumnezeu s-al ierte.

  • Octombrie 9, 2011 21:59

   adevărat, dar anume și moartea uneori îl consacră pe om

Butterfly sharing is caring

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: