Skip to content

Când oamenii se despart?

septembrie 24, 2011

Nenea David McCandles ne poate răspunde la această întrebare cu o statistică interesantă. Analizând statuturile și postările de pe Facebook care indică in a relationship sau nu.

Uneori e cam greu să te desparți așa încât nici tu să nu te simți aiurea dar nici să faci mai mult rău, oamenii aleg anumite zile sau perioade. De exemplu din grafic putem vedea că ziua de Luni, e foarte populară pentru despărțiri. Cred că asta vine din a începe o viață nouă cu începutul unei noi săptămâni.

Apoi 1 aprilie e la fel populară, și pentru unii înseamnă doar adevărul fără minciuni.

Totuși cele mai frecvente 2 perioade sunt cu câteva săptămâni înaintea Crăciunului și la începutul primăverii. Primăvara e un fel de sărbătoare a reînvierii și posibil oameni se îndrăgostesc la stânga și la dreapta făcând abstracție de partenere.

Iar în jurul Crăciunului, unii spun că este prea dur să simți atmosfera caldă și să fie cam rece în suflet. Mai multe concluzii puteți vedea din infografic și aștept părerile voastre.

PS: Mulțumesc Sandu pentru info.

Reclame
7 comentarii leave one →
 1. nabiyafly permalink
  octombrie 1, 2011 21:28

  interesant… citesem undeva că agenţiele matrimoniale sunt foarte solicitate în ajunul sărbătorilor, ca de Crăciun, 14 februarie, fiindcă de fapt oamenilor le este frică să întîmpine aceste sărbători singuri
  cred că luni e cea mai populară zi pentru a începe ceva nou)))

 2. eugen permalink
  decembrie 10, 2011 16:04

  se pare k functioneaza. si nu din cauza la facebook, dar era si o chestie psihologica. k oamenii nu prea vor mari batai de cap, si inainte de sarbatori se despart pentru a nu avea dureri de cap. totusi e mai frumos cind e simplu.

  • decembrie 10, 2011 16:37

   exact, dar facebook-ul nu e ceva ce impulsionează ci doar arată ceea ce se întâmplă între oameni. și oamenii încearcă mereu să facă ce e simplu dar cam se complică:) ne vedem diseară?

Trackbacks

 1. Când oamenii se despart? « VOXPUBLIKA | Platforma de comentarii, bloguri si analize a Publika.md
 2. Ziua oamenilor singuri – 11.11.11. Felicitări, tovarăși!!! « VOXPUBLIKA | Platforma de comentarii, bloguri si analize a Publika.md
 3. Când oamenii se despart?

Butterfly sharing is caring

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: