Skip to content

[Papergirl Expo] Mi casa es tu casa

septembrie 19, 2011

Cândva, nu chiar demult, noi cu minuNata vă spuneam cum toată Povestea Papergirl va fi. Cică 20 ateliere, o expoziție și o distribuție. La to be continued nu am ajuns, dar deja au trecut toate cele 20 ateliere, și mulți omuleți colorați au creat multe lucrări frumoase.

De aceea Papergirl & Co vă invită săptămâna asta să veniți la Mall de la 10.00 la 22.00, etajul 3, Artium. Zilnic vor fi mini-ateliere și puteți să arătați tot ce ați făcut voi sau să vă inspirați sau să faceți poze.

Dacă atelierele erau bucătăria atunci expoziția e masa dinaintea sărbătorii, așa că luați-vă hamicioku, papagalul sau șopârla, luați-vă mămicele, tăticii, bunicuțele și bunicii, vecinii și vecinii vecinilor. Invitați-vă persoana dragă la o întâlnire colorată și plină de artă și veniți la MallDova. Noi vă așteptăm cu drag.

Dacă nu ați văzut noi am apărut iar la Deșteptarea de la JurnalTv. Iaca așa eram în martie, iar așa în septembrie (minuNata era mai ciufulită în martie iar eu aveam părul lung atunci).

Apoi dacă vreți wallpapers frumoase pentru desktop, puteți lua de aci, sau cel puțin încercați. Totuși postere tare frumoase realizate de Popa Anastasia și Alex Iordache.

Reclame

Butterfly sharing is caring

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: