Sări la conţinut

[Papergirl #19] Summer of Papergirl

august 22, 2011

Papergirl-ul de sâmbătă a fost cel mai plin de evenimente, zâmbete, îmbrățișări și nostalgie. Dar și soare și culoare și picturi ce îți ating sufletul.

A fost ziua Cristinei Munteanu și ea ni-a adus biscuiți gustoși care au dispărut în circa 10 secunde. Hămuraru a găsit o ascunzătoare de biscuiți într-o cameră, dar și Negreață pleacă, azi luni în Lituania. Nica a venit chiar și cu mâna în ghips. Noi i-am scris pe ascuns lui Negreață pe tricou, chiar și Mihai Clapaniuc din Idaho a scris.

Livia mi-a arătat tricourile Papergirl, care îs tare faine. Ni le veți putea vedea la următorul și ultimu atelier, la Gustar, Orheiul Vechi. Noi vă așteptăm să veniți cu noi. Dar dacă mă mai gândesc și dacă oamenii vor vrea și nu vor fi ocupați, am putea face un extra-atelier, doar că biscuiții deja va trebui să-i aduceți voi. Eu serios vorbesc, voi trebuie doar să ziceți că vreți, noi echipa Papergirl mereu vom fi aici să vă iubim și să ne bucurăm privindu-vă în culoare.

O așteptăm acasă și pe MinuNata, mama Papergirl, noi vrem să ne bucurăm împreună cu ea. Apoi mai avem nevoie și de ajutorul vostru ca să facem lucrările să arate ciki-piki pentru expoziția de la sfârșitul lui septembrie.

E greu să-mi închipui că deja oamenii au fost împreună și au desenat 19 săptămâni plus extra-evenimentele care le-am avut. Că toate iaca-iaca pentru anul ăsta nu-i și în 10 zile vine toamna și trebuie să numărăm bobocii.

Nu știu cum pentru voi, dar vara asta pentru mine a fost vara Papergirl! O vară unde culorile au adunat oamenii sub același acoperiș, că soarele i-a făcut să zâmbească în unison, iar corpurile s-au contopit în prelungi îmbrățișări.

Unii, deja automat zic Papergirl în viața de zi cu zi. Papergirl e un loc unde se naște curcubeul.

Noi vă iubim mult!

Eu, MinuNata, și tăți oamenii care au grijă ca voi să aveți creioane, acuarele, clei, biscuiți și etc.

4 comentarii leave one →
  1. august 22, 2011 22:50

    Bravo copii sa o tineti tot asa cu zimbet in priviri si cu pofta de viata . Cine stie sa zimbeasca o duce bine in viata .

  2. august 23, 2011 07:07

    oh , god …

Butterfly sharing is caring

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: