Skip to content

Viva el PEPE! Mai verde ca niciodata!

martie 19, 2010

*Orice asemanare cu persoane sau evenimente din viata reala e pura coincidenta. In timpul scrierii articolului nici un animal nu a avut de suferit (post-factum nu exista date).

Acum ca soarele a rasarit. Natura reinvie, de asemnea PEPE isi reia activitatea, din Verdele ce am fost mai Verde am devenit.

Partidul Ecologist la Pătrat (PEPE)

17 martie, a insemnat o data importanta pentru noi, asa incat tot globul pamantesc a sarbatorit revenirea la PEPE, si toti au avut o infatisare noua, mai verde, mai efervescenta.

Deasemenea Partidul Ecologist la Patrat (PEPE) a facut petrecere mare ce a durat multe Guinnessuri, asa incat in cadrul Primei Conferinte Internationale PEPE (Moldova, Romania, SUA si China – tari in care elita verde ale PEPE se afla) s-a decis noi tentative ale PEPE de a intra in Guinness, de asemenea schimbari noi sociale, politice, economice si culturale ce ar imbunatati viata noastra cotidiana, la fel ce ar influenta soarta planetei.

Fiecare membru al PEPE, va felicita cu St. Patrick’s Day, care din 2010 devine si Ziua PEPE!

Cu aceasta ocazie, dam publicitatii proiectele asupra carora vom lucra in acest an:

***

1. Oriunde ne-am afla, problema cainilor din Moldova ne afecteaza, asa incat dupa discutii aprinse de solutionare a acestei probleme, in contextul ca cetatenii sa fie bucurosi si cainii intregi, s-a decis vopsirea in verde a tuturor cainilor fara adapost, cu vopsea ecologica pura – modificata biologic. Asa incat perioada de gestatie sa fie prelungita la 12 luni, iar fiece femela sa nu nasca mai mult de doi pui deodata, iar cand vor fi doi, acestea la sigur vor fi gemeni. Aceasta vopsea deasemenea ar influenta genetic cainii, incat viitoarea generatie sa fie verde natural. Asa Moldova v-a detine in premiera prima specie de caini verzi (Canis Viridis).

Doi la mana, o data cu vopsirea in verde a cainilor, Chisinaul va deveni cel mai verde oras din Europa, daca nu din lume, iar vopseaua va avea proprietati fosforice, incat Chisinaul va fi vazut din satelit, si apoi asa am rezolva si problema iluminatiei strazilor capitalei.

***

2. De asemenea in context Canis Viridis, am intentiona sa cream prima uzina de fabricare a electricitatii pur ecologice. Proietul se va numi Green K-9. Asa incat cainii in ture a cate 3 ore, vor alerga in roti mari, precum hamsterii si veveritele, si vor crea energie ce in scurta perioada ar indestula electrificarea Chisinaului si a localitatilor pe o raza de 27 km. Mecanismul pare a fi rudimentar, dar eficient, sus se vor lega bucati de carne incat timp de 3 ore acestia vor alerga dupa ea, apoi la sfarsitul acestui timp, carnea va fi data alergatorilor. Sa reamintim ca vopseaua modificata biologic, v-a diminua agresivitatea cainilor, de asemenea v-a spori calitatile atletice ale cainilor.

Vopsea cu numele V-27, va ramane Secret de Stat!

***

3. Pentru a demonstra ca suntem alaturi de viitorul planetei noastre, PEPE indeamna ca fiecare locuitor al Moldovei si oricare citeste acest articol, sa se alature solidaritatii Orei Planetei, astfel in data de 27 martie (insusi Presedintele PEPE a ales data) la ora 20.30 (ora Moldovei) sa stingem lumina pentru o ora sa sustinem lupta impotriva incalzirei globale. Initiativa sustinuta de WWF in parteneriat direct cu PEPE.

***

4. Deasemenea pentru a promova PEPE in politica interna a tarii, punem bazele unui proiect inovator de marketing (copyright idee), cu numele Green Baby. Astfel oferim alocatii si granturi speciale pentru familiile ce vor pune numele la copii lor: Verde, Verzisor, Verdulet, Veridica si orice alte nume ce fac parte din familia lexicala a cuvantului Verde. (n. daca pe bune, ideea asta ar putea fi folosita pe deplin de mari companii pentru promovarea anumitor branduri, si poate vei avea un nume traznit, alde Colgate, Cocolino sau Snickers, insa cel putin ai fi asigurat financiar pe viata, deasemenea Guvernul ar putea stimula astfel punerea numelor istorici romanesti: Vlaicu, Razvan etc).

***

5. In plan politic, cum am incercat si in alegerile pentru Parlamentul Virtual, din iulie 2009, sa schimbam anumite titulaturi, asa incat propunem, ca capul tarii sa nu mai fie numit Presedinte, si in acest context, propunem noua titulatura de Verde-Imparat, asa cum in ultimul timp avusem parte de Rosu-Imparat. Caci noi vrem ca Moldova sa-si schimbe si culoarea si naravul.

6. Pentru o promovare eficienta a Moldovei in lume, pentru ca strainii sa nu se mai intrebe: Ce naiba mai e si Moldova, si unde dracu se afla?. Facem un pas in premiera mondiala (la momentul scrierii acestui articol, toate au fost rezolvate) asa incat patentam culoarea Verde si a tuturor nuantelor de verde pe harta internationala politica a lumii, asa incat Moldova va fi singurul punct verde pe harta, asa ar simplifica gasirea ei intre Romania si Ucraina. La fel, toate actele oficiale ale Moldovei vor fi printate pe foi verzi.

***

7. PEPE vine cu initiativa de a crea un Centru Stiintific Verde (CSV), unde se va lucra in domeniul chimiei ecologice pure. Aici va fi dezvoltata ideea vopselei V-27 si a Proiectului de Regenerare a Clorofilei. Speram ca prin acest Centru Stiintific, Moldova sa fie laureata a Premiului Nobel.

***

8. Precum exista organizatia Men In Black, noi creeam o filiera a Men In Green, ce ar tine sub control toata activitatea ecologica a planetei. Noua Politie Verde. Suntem in tratative cu partenerii nostri verzi internationali, pentru a stabili lungimea de unda a acestei organizatii. In cadrul discutiilor noastre avem observatori de pe Marte, Saturn, de-asemenea Crazy Frog si Shreck.

9.La fel anuntam, ca lista Partidului Ecologist la Patrat e deschisa pana pe 27 mai pentru inregistrarea noilor membri de partid. Nu e nevoie de nici o cotizatie, doar initiativa voastra si sa spuneti ce a-ti face voi, ca VERDEle sa va schimbe viata. Lasati comentariu la acest articol sau imi scriti pe facebook si la fel imi gasiti mailul pe blog.

Fii alegerea ta! Fii PEPE!

Si pentru ca 2+7 = 9, 9 sunt obiectivele noastre de baza, dar desigur suntem deschisi spre noi idei. Pana atunci si pana la noi alegeri.

PEPE ramane mai VERDE  ca niciodata!

Respect, si Green Power!

Alex Lebedev, Presedinte PEPE, Presedintele Parlamentului Virtual (la moment PV e in stare de inactivitate, primavara va incerca sa-l reabiliteze)

*orice furt informational va fi pedepsit in conformitate cu codul de legi PEPE, cod secret verde formulat de insusi Da Verde Vinci. Men In Green e cu ochiul pe voi.

Reclame
2 comentarii leave one →
 1. martie 19, 2010 09:56

  Hi,

  I’m just getting started with my new blog. Would you want to exchange links on our blog-rolls?

  BTW – I’m up to about 100 visitors per day.

  • alex permalink*
   martie 25, 2010 09:22

   why not? Put me on ur blog-roll and ill put u in mine:)

Butterfly sharing is caring

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: