Skip to content

Votează Partidul Ecologic la Pătrat (PEPE)!!!

Iulie 21, 2009

Campanie Electorală fictivă! Orice asemănare cu personaje sau evenimente din viaţa reală e pură coincidenţă!

Partidul Ecologic la Pătrat (PEPE)

Platformă electorală

Votaţi PEPE aici

ecology1. Partid ce luptă pentru tradiţiile seculare şi bogăţiile Moldovei, astfel încât propunem să introducem culoarea VERDE în tricolor. Pentru a promova Codrii, care să devină Minune a Lumii şi Viţa-de-vie. Medota utilă de a sprijini şi industria turistică, propunând doar condiţii ecologic pure.

2. Schimbăm bancnota naţională, pe motiv că aici în Republică nu avem lei deci e ilogic de ai promova, astfel printr-un referendum vom decide ori ne orietăm spre bancnota americană căreia în popor i se zice verzişor sau ne orietăm spre plaiul miortic şi vom avea Oi.

3. Verdele este culoarea dragostei, conform surselor medievale astfel avem menirea de a promova dragostea printre oameni, dragoste faţă de natură, dragostea faţă de patrie, dragostea faţă de credinţă. Înlăturăm interdicţiile KEEP OUT OF GRASS sau NU UMBLA CU YOLKA. ecologie27

4. Pentru a depăşi criza urmăm exemplul Californiei şi legalizăm orice fel de product ce ar veni de la mama-natură. Producând haine din iarbă. La fel să acordăm agriculturii subvenţii ce ar încuraja cultivarea celor mai întrebuinţate produse ale naturii de pe glob. Atâta timp cât e ecologic pur – e legal.

5. În domeniu energetic propunem un proiect uriaş ce ne-ar ajuta să producem propria energie şi să nu fim dependenţi de exterior. Ceea ce ar avantaja populaţia mai ales că revinem iarăşi la tradiţii seculare. Încercăm să construim prima Fabrică Specializată de Tizik din Europa. Astfel conform şi operei lui Druţă, Păsările Tinereţii noastre, vom fi vizitaţi de cât mai multi cocostârci. Deasemenea colectăm mirosul produs de această uzină şi îl folosim deasemenea ca combustibil ecologic pur. Astfel se vor crea mai multe locuri de muncă şi rata şomajului va fi în descreştere.

6. În domeniu cultural, dăm undă verde tuturor reformelor ce se propun, totuşi ca prioritate avem introducerea Istoriei Ecologice Pure, la fel declararea Limbei de Stat – Româna Verde. De asemenea, culoarea obişnuită a pixurilor nu va fi albastră sau neagră ci VERDE.

green7. Imnul Moldovei va suferi o mică modificare, astfel va începe cu următorul catren, apoi îşi va urma ordinea bine cunoscută:

Limba noastră-i frunză verde,
Zbuciumul din codrii veşnici,
Nistrul lin, ce-n valuri pierde
Ai luceferilor sfeşnici.

8. Deasemenea optăm pentru integrarea în Ecology Global Network , pentru un viitor prosper al nostru şi al copiilor noştri. Ca copii noştri să traiască cu picioarele pe pământ şi să poată respira un aer curat,  să bea o apă curată,  să se joace într-un mediu curat.

9. Propunem un proiect de regenerare genetică a Clorofilei, ceea ce va deschide în Moldova un centru inovator în acest domeniu, care deasemena pe lângă întreprinderea de tizâk, ne-ar aduce prestigiu şi o faimă de invidiat în Europa şi în Lume.

10. Suntem un Partid cu picioarele pe pământ şi cu idealurile în aer, astfel nu ne putem plasa nici în stânga, nici în dreapta şi nici pe centru, suntem deasupra tuturor. Suntem asemenea smaraldelor, care este piatra ce ne reprezintă, şi conform unor studii geologice, am constatat că Republica Moldova dispune de resurse uriaşe de smaralde, atfel dacă ne alegeţi începem construcţia şi utilizarea acestor smaralde, devenind un concurent serios însuşi pentru Africa de Sud.

Avem nevoie de susţinerea voastră, căci suntem un Partid al vostru, despre voi şi pentru Voi.

Fii alegerea ta! Votează PEPE!

ecologie-300x300

Anunțuri
27 comentarii leave one →
 1. Gigolo permalink
  Iulie 21, 2009 15:13

  ha ha !! ha!! la punctul trei si patru is „saglasen” ,sa dam unda verde Iolcii! si cu hainele tot !!

 2. Irina Kaiser permalink
  Iulie 21, 2009 18:36

  1. nuuuuuuuuuuuuuu mie imi place combinatsia de culori de pe tricolorul nostru. no sir! nu skimbam PROtestez!

  2. nda lei nu avem, zimbri sh zebre nu avem…. hai s ne gindim atunci ce avem. avem din belshug ciini sh guzgani. atunci numim banii –> ciinoguzgani :))

  3. legalizam ymblatu cu yolka!

  4. hmm mai bine luam exemplu de la elvetsia sh olanda :)) gggg neam neam

  5. da tu ai citit ce scrie drutsa despre tizic? „iarna toata valea era invaluita de putoarea de tizic. daca cineva facea focul cu el, tot satul afla”

  6. ooooo respect sh uvajuha pt asha idei. hai s numim asha limba. serios. romyna verde. gata. am decis :)) da culoarea pixului totally agree. la shkoala vroiam sa scriu sh ku alt ceva ca ma saturasem de albatrsu da profii nu dadeau voie :((

  7. :)))))))) limba noastra-i frunza verde :))))))))))))

 3. Irina Kaiser permalink
  Iulie 21, 2009 18:37

  votatsi partidul ecologist la patrat sh no sa regretatsi!!!!

 4. Iulie 21, 2009 18:42

  Ok, ok… daca pot vota in RM, si nu odata ci de doua ori (ca n-o fi prima oara…) votez si PEPE. Daca nu, no offense, dar prefer Partidul Cumatrilor. Ce poate fi mai realist? Ca tot acolo se va ajunge…

  • alex permalink*
   Iulie 21, 2009 18:50

   adevarat, dara atata timp cat am intrat cu alt partid, imi apar si nevoile si nemaul;))

 5. Iulie 21, 2009 22:33

  nee, partidu ista ii prea verde, la soare de copt ca sa fie rosu dulce ! 😉

 6. monika permalink
  Iulie 21, 2009 23:30

  Atâta timp cât e ecologic pur – e legal.:))) avem nevoie de iarba?)) articolul e genial)) din toate (1 doi 3 patru 5 shase pin la 10) punctele de vedere=))faza cu pixurile….libertatea culorii?)punctul 9, are viitor.serios, ar trebui sa brevetezi ideea)inspiratsie+)

  • alex permalink*
   Iulie 22, 2009 01:10

   :))…pey libertate exista…insa eu am zis culoarea dominanta:)…ca de ce la lucrari de control se corecteaza mereu cu rosu?..aaa?..teai gandit vreodata la asta?…de unde vine si cum vine?

  • monika permalink
   Iulie 22, 2009 14:27

   comunism .pina in varfurile pixurilor.

  • alex permalink*
   Iulie 22, 2009 20:46

   schimba pixu:)))

 7. Iulie 22, 2009 13:54

  avem cam aceeaşi ideologie :w00t:

  PUTE – Te-ai săturat de gunoşti, miros urît, cîini maidanezi? Atunci votează Partidul Uniunea Tinerilor Ecologişti! Numai noi suntem aceia care vom scoate Moldova din mocirlă şi numai noi vom crea locuri de muncă, spaţii de locuit, şi pentru că suntem ecologi, numai noi vom da populaţiei băutură ecologică, vin, bere, vodcă, spirt de cea mai înaltă calitate.

  fac spam ))

 8. Eugenia permalink
  Iulie 22, 2009 21:09

  Eu votez Partidul Ecologist! 😛

 9. Iulie 24, 2009 02:38

  hmmm, şi voturile PUTE vor merge la PEPE?

  atunci ar trebui şi eu să fiu în lista 😀 https://alexlebedev27.wordpress.com/2009/07/23/mai-avem-nevoie-si-de-iarba-votati-pepe/

 10. Iulie 24, 2009 14:03

  ok, moment istoric. Astăzi la ora14:00 PUTE intră în PEPE, pentru o cauză comună, cît mai multă verdeaţă în jurul nostru.

 11. Iulie 24, 2009 14:56

  Mircea, te-ai lăsat uşor manipulat, Partidul Păcii e mult mai pregătit …cu siguranţă vei regreta…
  sau, de ce să excludem varianta fuzionării PEPE cu PP …? acum mai mult ca niciodată trebuie să fim împreună…Alex, ce zici ? 😉

  • alex permalink*
   Iulie 24, 2009 15:09

   Oxana, daca ai observat de la inceputul campaniei suntem in acelasi bloc electoral:)..asa k optiunea fuziunii e un pic depasita..pur si simplu….eu am putea comneta fff mult corelatia dintre yin yang si pace;)..

  • Iulie 24, 2009 20:54

   pur şi simplu ei au plătit mai mult ))

 12. viorica79 permalink
  Iulie 24, 2009 19:39

  eu insa cred ca Alex a avut o idee futuristica…si zboara cu gindul mult mai inainte decit noi toti. in primul rind imi plinge inima cind ma gindesc la moldovioara mea si in ce stat se gaseste. e posibil ca nimeni e in stare sa guverneze o bucata de pamint atit de mic??!!(in confront cu USA sau orice alta tara)…e posibil oare ca lumea e atit de proasta si nu se informeaza ce se petrece in lume…nu poate fi admisibil in ziua de azi, deoarece exista orice tipologie de informatie (TV satelitar, Internet)…nu vorbesc de jurnale sau televiziune „normala” sau locala, deoarece ne povestesc ceea ce convine mai mult celor care au de cistigat din urma minciunilor…e clar ca o babutsa nu se pune inaintea internetului, dar noi tineretul ar trebui sa divulgam notitiile din retea, in mod ca sa ajunga la majoritate…despre tot ceea ce se petrece in lume, despre modul in care traiesc alte tari…
  si nu este gresit in nici un caz ceea ce scrie Alex…sa se gindeasca toata lumea de pe globul pamintesc in acelasi mod, azi nu vor fi ecologistii, nu vom muri de cancer la plamini, nu vor muri pestii in mari, vom trai chiar si 2-3 sute de ani…nu vom muri la 40-50 ani…produsele alimentare nu vor fi pline de atitea modificari chimice…cind ne asezam la masa, stim intr’adevar ceea ce mincam??? Moldova se mai salveaza putin, dar celelalte tari ale Europei lupta pentru multe boli din cauza alimentatiei…
  Culoarea VERDE este nu numai culoarea dragostei , dar si a sperantsei…dar nu trebuie doar sa speram…trebuie sa facem tot ce este posibil ca sa pastram MOLDOVA si sa facem tot ce e possibil ca sa o ridicam in picioare…nu e tare mare, e micutsa 🙂 si nici nu e prea grea de ridicat…ar trebui sa eliminam „gunoaiele”, sa facem o mare curatsenie, sa formam tineret patriot, sa fim toti uniti si sa facem in asa fel ca sa ne invidieze toata lumea…Sa luam ezemplu de la Alex!!!!!

 13. Iulie 26, 2009 21:18

  Vedeti ca iarba asta este marijuana, care nu este tocmai recomandabila!
  Votati cu cine vreti, numai „rosu” sa nu fie !
  Noi va asteptam in DACIA !!!

  • alex permalink*
   Iulie 26, 2009 21:36

   Voati deci Verde;)

  • Iulie 31, 2009 02:02

   Eu sunt vegetarian, asa ca sunt complet de acord 😉
   Am luat deja cunostinta de faptul ca „rosii” au pierdut, deci felicitari voua tuturor celor ce ati dat dovada de maturitate politica !
   In Programul Miscarii Virtuale DAC, unde va invit pe toti, „verdele” se bucura de o mare atentie, deci … va asteptam !!!

  • alex permalink*
   August 2, 2009 18:15

   interesant..si unde e astA?

 14. Otalia permalink
  Iulie 26, 2009 23:23

  eu iubind natura asha de mult folosesc numai vreo 3-4 caiete pe an…nu imi place ka se taie kopaci ka sa faka hirtie 😦

  • alex permalink*
   Iulie 27, 2009 07:35

   eu cred ca majoritatea studentilor au atatea caiete..deci toti iubesc natura:)…as fi vrut toti so iubeasca cand se fac si fitzuishi pt exams..da nui pe asta:)
   Respect:)

Trackbacks

 1. www.idei.md » Blog Archive » Electorala alternativă
 2. Programul politic al PARTIDULUI PĂCII – Electorala Alternativă « Mihai Bologan, pagina personală
 3. Partidul Internaţional al Dobitoacelor Alternative « blog (în metru animalic)

Butterfly sharing is caring

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: